Service staat bij ons hoog in het vaandel, we zien u juist als ons allerbelangrijkste verkoopargument! Zodra u tevreden bent over ons product hopen wij dat u ons weer aan zult prijzen bij anderen. en noem ons wellicht ouderwets, maar wij hanteren nog steeds het principe;

"De klant is koning!"

Hetgeen inhoudt dat wij altijd ons uiterste best zullen doen om een probleem voor u zo snel, en zo adequaat mogelijk op te lossen. En ook hier geldt het principe dat wij zonder problemen bij u langs willen komen op de momenten dat het u het beste uitkomt, dus eventueel in de weekenden of in de avond.

Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om op uw siersmeedwerk een servicecontract af te sluiten, waardoor u er van verzekerd bent dat wij uw poort jaarlijks komen controleren of alles nog steeds werkt naar behoren.

Tevens zijn wij ook bijzonder goed in staat om u te assisteren bij eventuele schadegevallen waar een verzekeringsmaatschappij bij te pas moet komen. Zelfs als het hekwerk of poort niet door ons is geleverd kunnen wij u daar toch mee van dienst zijn.

Home
Wij over onszelf
Onze projecten
Service
Advies
Contact
Sitemap